Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Fyndet"

De båda syskonen
satt på huk
utanför gården.

Flickan sade:
"Jag tror att vi har hittat den."
Pojken tittade undrande
på sin syster.

Upprymd förklarade hon:
"Vi har sommarlov,
vi är här på gården
med mamma och pappa."

"Vi leker med grannbarnen,
badar och spelar badminton.
Vi plockar vinbär,
äter plommonkräm
och nybakade kanelbullar."

"Vi läser serietidningar
och grillar korv."

"Jag tror vi har hittat den,"
sade flickan.
"Jag tror vi har hittat meningen
med livet."




Fri vers av Pär Dunge
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-17 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Pär Dunge