Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Naturdikt"

Det är här jag bor,
bland de gåtfulla
och vackra träden.

Jag bor också
på de vidsträckta
ängarna,
i det doftande
gräset
och på de varma
sandstränderna.

Jag bor i vinden,
i buskarna
och bland djuren.
Jag finns överallt.

Det är jag
som är naturen.
Och det enda
som plågar mig,
är den expanderande
mänskligheten.




Fri vers av Pär Dunge
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-27 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Dunge