Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sömnen"

Du är vacker när du sover.
Men dina ögonlock är stängda,
så jag kan inte se
din livfulla blick.

Du är vacker när du sover.
Men din mun är sluten,
så jag kan inte möta
ditt varma leende.

Du är vacker när du sover.
Men din röst är tyst,
så jag kan inte höra
dina vänliga ord.

Du är vacker när du sover.
Men sorligt nog,
så är det den eviga sömnen.
Jag kommer alltid att sakna dig...




Fri vers av Pär Dunge
Läst 487 gånger
Publicerad 2023-03-11 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Dunge