Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens rikedom


en blomma du är 

blommar

med sommarens iver

under solsken så bländande

växer du dig vacker och stark

du är rik för du ses av alla i din närhet

alla runt om dig skyddar

för regn, åska, blixtar, sommarstormar

så du kan växa dig allt högre

nå mot himlen

nästan där











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-21 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP