Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kommer aldrig skriva en dikt om dig mer"

Jag kommer inte skriva dikter om dig mer

Jag kommer inte att försöka

höra dig i låtar om kärlek.

 

 

Så mycket smärta och glädje på samma gång vill jag inte dyka ner i.
Men jag är  motsägelsefull.
Jag vet att jag kommer skriva så hjärtat blöder.

 

Jag kommer aldrig kyssa dina läppar mer

Aldrig få smaka dig så mer
Aldrig få se dina ögon se så där på mig igen
Med åtrå
Och mitt hjärtas ångest gör så ont

 

Det gör så ont i bröstet 

För jag vet alla ord och känslor jag har kvar är ämnade för att skriva om dig 

 

Jag är motsägelsefull 

Jag kommer att skriva hur jag känner

Att allt jag vill är att kyssa dig igen, stå mitt emot dig

Smaka och älska med dig igen

Sova med dig igen

Äta med dig igen

Och att du ser så där på mig igen 

 

 

Jag menar hur skulle jag inte annat än

kunna mena vad jag skriver

Hela hennes väsen får mig att tyda tecken 

Känna på blindskrift 

Men hon är också den första som fått mig

Att bryta udden och överväga 

att inte skriva alls 

Hela min kropp vill använda hjärtas röst 

 

 

Det värsta som skulle kunna hända

Är att allt jag skriver till dig

Numera 

Förblir oläst 

 

Och puss-tomt 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-19 15:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vacker text.. Man känner smärtan ända in i själen
2022-07-23

  Elinor Sörensson VIP
"Det värsta som skulle kunna hända

Är att allt jag skriver till dig

Numera

Förblir oläst



Och puss-tomt"

Oj, som ett hål i
hjärtats universum.
2022-07-20

  SatansSon
starkt om nära kärlek.
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP