Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gror för alltid

 

Du lägger din kärlek

millimeter för millimeter

över mitt bröst

runt mina händer

intill mitt hjärta

vet att målet är nära.

 

I en blick som allting döljer

gäckar orden min tanke

jag känner dina tassande fötter

över mitt golv och längtans vida vidder.

 

Där du har gått

ser jag naturen böja sig av ödmjukhet

där du har legat

vet jag att gräset gror för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-19 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP