Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar över Gen.2:15-17, 3:15,21, 1Tim.2.13-14 och Upp.12:1-2. Text från 2018.


Kvinna


paradiset var förlorat
när hon kunde smaka
den förbjudna frukten;
månatliga nattskuggor
förnyar den ursprungliga hösten;
men vilar i hennes länder
gör den apokalyptiske gossen.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-19 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen