Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
damm exploderar lätt. glömska begraver allt


En udda musas integritet



bläcket rann från mungipan, fingret
lät när hon drog det ur slidan, blött
av blod när hon samtidigt stoppade
det i munnen, torr i blicken av trots

hon lade huvudet lite på sned, log


Skrivpulpeten välte, ljuset dog i ett
moln av damm där ett livsverk dog

dammet fördärvade bläcket, elden
resten, allt var aska, stoft, fördärv
där hon låg, öppen som ett kapitel

redo att skrivas där och då, just så







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-20 00:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lockelse att läsa skrivet är stor, även om den stundom agerar 'lillebror', till chimära lusten och nyfikenheten, den som ständigt är 'på tapeten', likt en fluga som bedriver 'hor'...
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP