Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilen i hjärtat

Brustna drömmar

Relationer 

Går sönder

Prövar

Reparera pilen

Svårt

Sårbarhet

Smärta

Går rätt in hjärta

 

Låt då ödmjuketens pil

Fylla på med  kärleken

Läka

Om ny tid

Känn bara stolthet

Livet tillhör

Bara dig

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-21 12:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-07-22

  alicja lappalainen VIP
stimulerande ord
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP