Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerar

Nu återstår endast
den renaste formen
av ångest
det är det enda
jag har framför mig

Allt vibrerar
stilla och sakta
jag försöker andas
jag försöker leva

Kan någon säga
de vackraste orden
till mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-07-23 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP