Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att det finns


Blixtar

Vilda hästars damm
blåser in i mina ögon
blir till gråt
i stormens raseri

Ingenstans finns jag
i virvelvindens höjder
åskans mullrande
dina främmande händer




Fri vers av Irene Backström
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-26 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström