Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vandring i natur och övernatur.


Göromål


dra upp håret,
gå dina vägar,
rör vid träden.
se strålkastarna
komma genom molnen.
ta din tid.
håll fram detta ljus
när det stiger upp.
härdning, dränering
på jorden,
in i marken,
in i stoftet.
skulpterad himmel,
kopparvalv.
gå, så att du bara
har sidorna intakta
och på orörd mark.
en överjordisk andedräkt
lämnar dig snart ensam
med dina bara ögon,
som skådar in i skyn.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-29 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen