Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttrycket






Oaktsam våldtäkt.


( def = Oaktsam våldtäkt innebär att man kan dömas för våldtäkt om man varit grovt oaktsam i frågan om den andra deltar frivilligt eller inte ).


Om man bara varit oaktsam med sin våldtäkt......va fan heter det då då ?


Våldtäkt.


Och om man bara våldtagit rätt upp och ner...vd är det ?


Hmm.....ja du, vad ska det heta månntro...AjaBaja kanske.......




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-29 12:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En besynnerlig terminologi som ger åtskillig huvudbry.
2022-07-29

  Gunnar Hilén VIP
Tack för en helt underbart ljuvlig sommarkommentar.
2022-07-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"oaktansam", slarvig är ett gammalt turkiskt ord.I harem hus.
dvs den som uppträder talar inte
uppför sig som en Sultan tyst och koncentread han slarvar under akten, han bör också tala till den som låter sig domineras.han är inte interogativ spion som tjejen som är lockbete.
många tjejer behöver en pappa inte en våldsam sexuell handling.
så här förklaras det att glass på pinne är väldigt populärt i Sverige.
i andra länder man bjuder på saft.ett glas lemonad
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP