Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan avsikt

Orsak utan skäl 

verkan utan avsikt 

möjligheter utan riktning 

livet lever oss 




Fri vers av Quasimodo
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-07-30 22:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tiden går och vi med den....
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo