Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Hur lång kan 

en väntan vara 

är saknaden

lika lång 

är längtan den 

längtan av dem




Fri vers av Quasimodo
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-06-04 10:42



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Känslornas filosofi.....
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo