Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ibland betyder 

ord ingenting 

bara ljud och svamel

sedan kan de

betyda allt 




Fri vers av Quasimodo
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-02-11 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo