Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet blir till 

medans vi 

lever det 

I det vi skapar 

med vår närvaro 

I kärleken till livet 




Fri vers av Quasimodo
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-04-15 09:27



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Så sant,
vännen sen förr.
Minns Du mig?
2023-04-15

    Lena Söderkvist VIP
Tycker jag med. Man skall ha närvaro och förstå vad som pågår samt att man själv är en del av det.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo