Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balanserar

Jag är ett 

liv utan fäste 

eller förankring 

balanserar mellan 

drömmar och verklighet 

 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-06-11 11:05



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja ,ett mellanting kanske är bäst
2023-06-12

  KYREUS of Sweden
... så gör många.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo