Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


önskar jag


Komma hem



önskade jag ibland
att tiden skulle gå

Nu
när vi inte längre är fem
önskar jag bara
de

ska komma hem




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-01 23:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tänker på dig - och läser din dikt - tack!
2022-08-02

    ej medlem längre
Jag känner längtan
2022-08-02

  SatansSon VIP
din familj?
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP