Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musslan

Den som vill
locka en mussla
att öppna sig
ägnar tid
till att omsluta den
med livgivande vatten

Den som vill
döda en mussla
letar efter
ett lämpligt verktyg




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-03 05:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
talande!
2022-08-03

    Lena Staaf VIP
Fint! Det är svårare att få någon att öppna sig än att täppa igen munnen.
2022-08-03

  Mia Popiana
Fin och iniktsfull liknelse.
2022-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-08-03

  Lehva VIP
Fin liknelse. Musslorna beter sig som de flesta av oss.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP