Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II

 

 

 

Jag har en vän som följer mig i natten

och strömmar genom mig som upprört vatten.

Den svär att alltid ha mig sin famn 

 

och skriker att förtvivlan är dess namn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 02:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag har en vän som följer mig i natten/
och strömmar genom mig som upprört vatten"
Fantastiskt. Tack.
( rätt kommentar på rätt plats: -)
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE