Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans från då till nu

Grådaskig bubbla
En dröm
Utan skärpa
Men ändå
På något sätt
Klar
Som 90-talets
Ljusblå himlar
Från barnvagnens
Trygga vrå
Då allt kändes mer
Drömlikt
Och hoppfullt

Välkommen som fan
Till ditt liv
Under en stor grumlig
Kupol




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-05 02:16



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En dikt som rör sig mellan nu och då. Fint.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig