Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hurra för


The Success



Det var Ankornas höstparad
134 grå med gula herrhattar
Först kom Trumslagerskan
Karinaria Sträng utomodertligt
musikalisk efter Ankorna kom

Trumpetaren Valdemar Ankeborg
som fått Guldmedalj av Borgmästaren
för sin följsamma musik

Hundra små Snatterhöns följde på
honom och i röda Nyckelpigor
dansade dom fram före
lastbilar med skrikande

Näbbgäddor och vinkande
Strutsar med plymer
Sedan var det slut.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-07 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström