Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altarsten


Mitt hjärta offras på
blyghetens altare

Besegrad,
dras det undan,
bort från solen

Förlorat till dig
under stjärnors ljus
för alltid




Fri vers av Mats L.
Läst 745 gånger
Publicerad 2006-08-06 13:01



Bookmark and Share


  MonaLisa
Oj, vilken kärleksförklaring! :-) Det är så att hjärtat blir alldeles varmt! :-)
2006-08-31

    NoMi F
Jag tycker denna dikt
är så djup och vacker
Jag bokmärker tacksamt
och lägger till favoriter
2006-08-26

  Spirit
Du skriver så sant hur dum blygheten är..Men kliv fram inte ska du vara förlorad du är ju en vinnare!
2006-08-24

  Neal
fin dikt !
2006-08-23

  Propella
"förlorad till dig" -
även det ett sätt att vara förlorad. Vackra, svindlande rader.
2006-08-22

  Mangal VIP
Du skriver mycket vackert. Det finns så mycket smärta i att inte våga. Ett ögonblick sedan är allt borta. Och ett helt liv att sörja.
2006-08-18

    Camillaa
Känslan griper tag i en :)
2006-08-15

    Xena
Ibland kan man inte säga mycket konstruktivt... utan man får nöja sig med att säga... ohhhh sååååå fiiiin

ber om ursäkt för detta =)
men så är det.... den bara var så fin
2006-08-11

    ej medlem längre
Den här dikten var i klass med "Karin Boyes"
Dikter. Du skriver så talande och vackert
Du har nog en stor potentiall!!
Är det "natt"?
2006-08-07

    Robert N
En rak och enkel text om blygsel, tolkar jag det som. Varken mer eller mindre.

Jag kan sakna dynamik i texten, kontraster kanske. Och någon slags uppbyggnad eller symbolik bortom schablonerna.
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.