Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöns djup

 

Når upp

Låter ansiktet

Vila mot

Vatten ytan

Kommer flytande

Rör armarna

Låter solen

Lysa

Kroppen

I ett

Sjöns djup

Tar med kraft

Simtagen

Starka

Finns ingen

Rädsla

För djupet

Bara säkerhet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-08 10:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
att iaktta naturen ger avbrott i egna tankar

2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP