Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är så jävla sommar och jag känner hösten baby

jag tappar fotfästet.
kastar himlen framför dina fötter
varsågod älskling happy
happy birthday to you
honey ha ett bra liv and such

och det som är kvar av mig
är det du aldrig kunde tiga ihjäl


liggandes framför dina
vemsomhelst-skor

de som jag brukade stå på
när det bara var centimeter


som skilde oss åt

blickar från sotiga ögon
slitna jeans, svarta skjortor
och skryngklig sömn
och så säger de att

kärlek gives you nothing

det var den sista sommarnatten
jag hade skrubbsår på kinderna
och sandstrand på ögonlocken darling

vi hade trasiga hallon och you\'re so cute

du är så söt

när du krossar framtid mot asfalten




Fri vers av osams
Läst 1315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2006-08-06 13:16



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
så fruktansvärt sjukt jävla bra. bara fastnar
2010-05-29

    obscura
"när du krossar framtid mot asfalten"

vilken. extremt. bra. mening.

(!)
2009-07-11

    Kobbe
Älskar språkbytena. Älskar den över huvud taget. En av de bästa dikter jag läst, någon kategori.
2008-12-18

  Nymånen
älskar den, älskar den, älskar den
2008-12-15

  thyme
favoritfavoritfavorit.
2007-11-08

  boobcacky
älskling, bilden<3333
2007-09-29

    Noyle
Underbar text. Jag gillar den verkligen.
2007-06-07

  ordterroristen
jag är så svag för språkblandningar, när de görs på rätt sätt
och baby, du är magi ditt sätt att locka fram och svälja
varje demon, vi hade trasiga hallon och you're so cute
2007-01-02

  svartsynt
För mig är detta ungdomskärlek, svårt och dina språkblandningar blir givetvis lika lyckade som alltid.
Men vad säger allt detta egentligen? Jag ska fatta mig kort:
Du är magi.
2006-12-03

  Bump
jag älskar engelskaraderna
jag älskar dom mer för varje gång jag läser den

och så älskar jag hela texten så det blir bokmärke här.
2006-10-16

  Kameleont
Snabba växlingar. Det andas kärlek och ungdom =)
2006-08-16

    ej medlem längre
Jag alskar att blanda svenska och engelska, och det kanns som om i din dikt har du en del sadana uttryck. Har blir de som minnen: kanske uttryck du delat med den du vander dig till, och det gor texten personligare. Tycker om!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams