Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi - något att hålla i


nyckeln

hängde om min hals i ett band

fördes darrande in i låset

andra våningen

dörren där

jag inte ville stiga in genom


luften

tryckande instängd obehaglig

ingenstans att gå än dit

av med skor och jacka

in i rummet

stängde dörren tyst


rädslan

lekte försiktigt och tyst

skrev berättelser och dikter

redan då

snarkningar som skakade huset

väck inte den björn som sover











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-09 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP