Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

Tidsfördriv, detta viktiga tidsfördriv
som ni inte kan leva utan,
men som ändock bara är ett tidsfördriv.

Vad är det som får er att tro
att det är mer än ett tidsfördriv?




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Något kanske inte vad som helst som letar sig allra längst in, det där som rör vid alla sinnen och griper tag om hjärtat för att aldrig släppa det mer. Det där som är ett livslångt mer. Bra formulerade frågor.





2022-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP