Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takbjälkar & trädskuggor

om och om igen
jag ser dammet dansa
runt ringsignalen
som glider bort i ekot
från en solnedgång

mitt i natten fångar jag
ett stjärnfall i hennes ögon
och kosmos har aldrig
varit så hjärtslagsvackert
som här och nu

vi väntar på blå timmen
den som bara känns
när all spänning krackilerat
andetagen i en för nära
sensommaruppgång




Övriga genrer av Magisnax
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-11 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax