Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehagligt avtrubbad

Som dova toner från ett ostämt piano
gör livet sig påminnt. Tystnaden jag
avgudat har långsamt blivit tinnitus

Jag kan inte vara ensam i den känslan
av minnen som rinner nedför kinderna
i stilla hem där ingen väntar på oss

Sommarnätterna blir som ett heltidsjobb
där enda rasterna är tabletterna, spriten
eller "valet" att drunkna i ångest

Längtan att komma bort tänder suget
efter påhittad tvåsamhet som aldrig
skulle få plats i min ensamsahet




Övriga genrer av Magisnax
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-15 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax