Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnonas nedgång

Det är en sådan natt
när drömmar under stadens stress
omvandlas till rädsla

Sista dagen på helgen
som försvann i ett rus på barer
och lögner i löften

Någon betraktar valvet ovan
när i andras ögon glimmrar
regndränkta gatstenar

Vinden drar hemlösa själar
genom akuten på östra sjukhuset
och mångas sagor stannar här




Övriga genrer av Magisnax
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax