Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Deal with it.


Gravgrävning


topp till tå,
topp till tå.
rada upp dem
i rutnätsrader.
markera deras gravar,
markera var de låg
och gör ett hål
för häck och tå
om de skulle förirra sig.
topp till tå,
topp till tå.
lägg ut dem
under snön.
om jag slår dig
eller om jag träffar dig
vill jag lägga tå vid tå
och sova bredvid dig
såsom jag brukade.
topp till tå,
topp till tå.
sänk dem ned
längre bort från himlen
och gör ett hål
för morgondagens stolthet.
för topp och tår
kommer inte
att spira upp igen.
de är staplade
från krona till ända
med nästa övergivna själ
i hål, fyllda med än mer
av tomma häckar och tår.
mer som tom luft
menade att säga:
"jag är ledsen, jag älskar dig, tack!"
fodrar min grav
från topp till tå.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-14 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen