Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärttårar


Känslor som inte släpps ut
dämmer upp
En tid efter
får man halsont
Smärtan är den
tystade gråten

Hur kunde det gå såhär?
Vad gjorde jag för fel?
Men jag vet vad jag gjorde
för fel

Jag ljög för mig själv
Gjorde något jag egentligen
inte ville
men låtsades som att
jag ville det

Folk blir vansinniga
när man ljuger
Klart man åker på smäll

Och nu sitter jag här
och slickar mina salta
smärttårar















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-15 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP