Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


NÄR MORGONDIMMAN LÄTTAR

 

Natten har åter vikit undan

för en helt ny sommardag

även måsarna har nu

alldeles tydligt vaknat

 

nu när morgondimman helt och hållet

har lättat här nere i viken

 

jag ser att de mjuka sanddynerna

under natten

har bildat alldeles nya

formationer

 

och mina ögon vänder sig då upp

mot den alldeles klarblå himlen

 

jag känner hur en varm

sommarbris från havet

virvlar runt i mitt våta

blekta och saltstänkta hår

 

jag konstaterar då vördnadsfullt

…att jorden fortfarande har sina paradis

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-16 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP