Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykets påverkan på propaganda


Indoktrinering/ manipulation o hjärntvätt

Hur går förändringen av beteendemönster till?
Hur vet man om det är av godo eller ondo?

Påverkan som dagligen ökar rädslan och paniken
eller att du klarar dig genom att få medicin, äta en viss
produkt eller göra speciella övningar.

Du blir godkänd och blir sedd genom att förändra ditt
utseende genom att få mindre rynkor, större läppar, bröst
och rumpa! Yttre påverkan som höjer dina chanser till att
få tillhörighet.

Nu läser jag att pandemin fortfarande är i sin fulla blom
och utskick till de äldsta att ta 5:e sprutan för att klara livhanken!
När de fått sin spruta går de vidare till nästa årskull ....

Nu kommer ett modifierat vaccin som ska vara bättre och som
så många som möjligt ska ta...

De yngre visar upp sina förstorade bröst och läppar medan de
äldre skryter om att de lydigt tagit sin 5;e spruta!

Vad är gott och ont?

Du måste börja tänka själv, se mönster och förstå orsak-verkan
och hur indoktrineringen går till!

Lögner blir sanningar genom det trådlösa nätverket som nu omger hela vår planet!

VEM äger nätverket och kan styra oss som marionetter?














Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 08:13



Bookmark and Share


    lydriket
Tack, WyS,

för din upplysande text om den "psykologiska massformation" som pågått och pågår genom en global och ihärdig alarmism utan vetenskapligt stöd samt genom en korrupt bevakning orkestrerad av plandemisk censur.

En "plandemi" med en historiskt och genomsnittligt "normal" mortalitet är ingen pandemi, även om läkemedelsindustrins WHO och WEF vill få oss att tro det.

Jämför t.ex. den totala dödligheten/100.000 invånare åren 2000-2018 med åren 2019-2022 i Sverige (scb.se).

Det är enbart ett försumbart fåtal nihilister som ifrågasätter, det för flertalet människor annars så okontroversiella påståendet, att många, främst äldre, avlidit 2020-2022 i akuta respiratoriska infektionssjukdomar.

MEN denna påstått alarmistiska dödlighet avviker inte på något signifikant sätt från historiska data. Och det är detta förhållande om "normal" dödlighet, som de som flyger till Davos i privatjet, inte vill att vi skall känna till.

DET som dock avviker är den alarmism som i förväg planerats, koordinerats och med hjälp av massformationsmedia globalt spridits (Event 201) utifrån data som ej avviker från robusta och historiska data.

Det är alarmismen som är ny och inget annat.




Idag

har i
virulenta västmedia
världens värsta virus fått ett

för-
och
efternamn

som
i en saga
för cykloper.
2022-10-17

  rostspik VIP
Att människor insjuknat och dött i Covid är inget hittepå i hjärntvättarsyfte.

Att sjukvården blev extremt högt belastad är ingen saga.
2022-08-22

  Charles Abrams
Det är ett nätverk på ett nätverk
Bra text
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP