Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022-08-02


Havet håller mig sällskap

 

Jag vet att jag är
ensam i det här.
Att jag behöver
gråta ifred. När ingen
hör, då pustar jag ut.
Att bröstkorgen höjer
och sänker sig efter kallsupen.


Men havet är aldrig ensamt.
Havet har folk som
seglar på det.
Som glor ut över horisonten och
som simmar runt som endorfiner.

 


Havet är aldrig ensamt.
Det håller en alltid sällskap.
Håller en i handen.
Ligger på stranden
och känner mig
fjärran öster.
Allt jag vill är
att tillhöra ett
fastland,
inte känna mig
som en öde ö.

 

Men ingen drunknar skrikande.
Alla i känslohavet
Sträcker inte ut
en hand
Ingen drunknar i hat.
Alla drunknar i tankar
och kärlek.
Och det är mycket djupare än så.

 

 

"Hepati Aaaah 
Sympati Oooh
Apati   ..."

 


Jag kastar bara
macka med stenar
på ytan.
Jag bottnar inte
här.

 


Jag bara ville
doppa tårna i nåt
som susar
och låter som
vågorna.

 


Jag ville bara lägga
mig på stranden, minnas oss barfota.

 

 

Slå ett hjärtslag för klipporna

 

 


Jag kom bara
för vyn.
Och minnet att du också
doppat dig här.

 


Som att det är vår heliga plats.

 

 

Havet håller oss i handen.

Havet ligger under en filt.

Havet äter också "take away"

Havet får också deja vu 

Havet saknar också din hud 

Havet har också smekt ditt hår 

Havet har också känt på din vindkraft

Havet har också haft dig i sin säng 

 

 

Flytande 

Svävande 

Och 

Våt 

 

Till botten av djupt vatten 

 

och stjärnhimlen 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-18 21:42



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
... ? "What on earth are you writing about?" ;) ... nä, men skojar, undrar ... så ... ah
2022-08-18

    ej medlem längre
undra ultimat urljud

M
E O 3
W

första nummer pi ~ 22/7

slut universum auroborous eldssvärdet mot mellanskap falsk profet universum återföd frågetecken
2022-08-18

    ej medlem längre
tack urljud som . - 6 data acquired samla mer

undra

- fortsätt

. ändra? skillnad mot nedan?

6 fraktal
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP