Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basgång

Basgången regnar

över räfflade plåttak

allt i det ringa




Bunden vers (Haiku) av Robert N
Läst 692 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-06 19:34



Bookmark and Share


  AndersN
Good. Tvetydigheten i sista raden spelar toner. Good!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert N