Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Adieu.


Avgång


i den kordiala omfamningen
rörde mitt öra ditt hjärta
då du gick bort.
dunsen från ditt fall
avdunstade långsamt.
jag räknade dina sista steg
och jag höll på med det
även när de hade slutat.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-20 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen