Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttoner



Hösttoner
i luften

Jag är i ett slags tankevakuum
låter sinnena besluta

Atmosfären är du och jag
Där vi nu går,
sviktar
på mossen,
bor eteriska väsen

Om jag går ut
och möter träden
naturen
utan dig
så är jag i gott sällskap

Men mitt ego
tänker annorlunda

motsättningarna
trycks ner
när jag försöker
balansera
ut dem

Det blir en kaka
av missljud

Lukten sätter sig
skavanker
i barken

svavel,
som från en fabrik
i närheten,
omsveper
varje blad

blir till näring
för tillväxt








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-21 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP