Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hud mot hud

Mellan natt och dag 

är vi andetag 

mot andetag 

hud mot hud 

i en värld 

som står stilla 




Fri vers av Quasimodo
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-08-21 10:45



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärleksfull omfamning…
2022-08-26

  överlevaren VIP
Rofyllt...vacker dikt!
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo