Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon av välvilja


sollinjer med
schatteringar
i morgonväkten


en ryggtavla
i strandsvalka
lekfullt lutad
över de små


timma grön för
sina visare mot
glimmerkopp
och kaffeintag


för kvinna i väntan
synas tidtabell
resa redan startad


lätt grånad anländer
men blick kvar
annorstädes


observationer
över borden
ögon av välvilja




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-22 09:45



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Små scener ur livet någonstans
målas här upp.
2022-08-24

    Lena Staaf VIP
Fin ögonblicksbild!
2022-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, inspirerar tanke och känsla.
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP