Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla min själ


och så kom den då

ledan, livsledan
havetsmörkabottenlängtan

vill sjunka
vill dras ner
vill ingenting

önskar jag ville något
låter själen sväva

i blått
i korall
i intet
















 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-22 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om livet när det känns tungt och besvärligt.
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP