Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skiljas åt av dödens


Utmätta Tid


Vid Runstenen
det året den sommaren
vid Gripsholms slott

Tog jag emot dig i mina armar
och visste på ditt svar
att ditt liv tog slut




Fri vers av Irene Backström
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 20:52



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Då nu sedan sorgligt tillsammans.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström