Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen såg det vackra röda


Äpplet


Augustinatten talar tyst
bladen lyssnar hängande
Clematis Aljonuska håller hårt
i sitt vita staket

Maskrosens fallskärmar vilar
bland markens rötter
hoppas på luftfärd
till varmare land

Grodan smyger tyst och stilla
mot ån för att försvinna
innan han blir kysst
någon Prins vill han ej bli






Fri vers av Irene Backström
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström