Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2Kor.6:2.


Till idag


Din systerdag
var samma sak
fast i en annan färg.
Jag kom från solens drömmar
redo för tystnad,
redo att nynna,
att inte bry sig om tid och rum.
Sträcka ut sig
som ett sommarträd.
Och orden
som jag hängde mina dagar på
visade sig vara myror
som går från lem till blad och stack.
De vet om din systerdag -
de radade upp sig i meningar
under hennes tystnad
och marscherade ända hit
för att se vilken färgton du ville ha.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-23 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen