Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solen vs den stora staden.


Fastspänd


solen fastspänd
över mina axlar
och mitt olösta minne.
jag undvek den stora staden
och dess dräpande historia.
berättelser
om vad man hade varit
och det som hade förändrats.
hur man längtade efter
att vakna till den lätta dagen.
men ingenting vaknar
under solfångad hud.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-25 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen