Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag diktar mig för dig

~ Jag diktar mig för dig ~

Jag lägger ut mina brister här
Mitt livspussel och dina kyssars mercy
Hur du lyfter upp mig
Gör mig både värre och bättre
Värre på ett bättre sätt
Och bättre på ett gudomligt sätt

Så säg något du med
Säg något som låter både helt sinnessjukt ur hjärtat
Men också hoppfullt och livsbejakande

"I've a confession to make"

Var den där stunden
That moment när folk sagt:
"Du, det gör du klokt i"

Du
Dikta dig för mig du med ...

Säg något med dina läppar
mot mitt hjärtas bristningsgräns ?

Säg det bara rakt ut ur megafonen!
Eller ring mig mitt i natten ...

 

@honkallarsigpoet




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-25 12:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Gillar rytmen här, själva energin, och det flöde som känns spontant och otvunget.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP