Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var fanns minnen som


Brann


Galenskapen mörkröd
gömde sig under håret
ingen såg den
eller anade den

Ibland blixtrade den till
som åska över landet
blixtar som fick
människor tomma

klokhet att brännas
utan lugn och sans




Bunden vers av Irene Backström
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-28 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström