Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få drömma

Om livet

Vad kan mer

Vara behagligt

I stunden

Göra livet

Meningsfullt

Förhoppningar

Glädjerus

Sväva fram 

På en bräda

Av guld

Få allt

Drömmar

Kostar ingenting

Vaknar upp

I verkligheten

Dagen ljus kommit

Vänder inte om

Lever här nu

Lycklig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-29 12:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-08-30

  Koloristen
Det finns en evighet antingen i himmel eller helvete. GUD väljer.
2022-08-29

  alicja lappalainen VIP
VI LEVER BARA HÄR OCH NU.
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP