Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen stiger - visar väg


och åter stiger solen
efter ännu en mörk natt

månen sken och var till sällskap
i ensamheten vinkade stjärnorna

en tröst i depressionen
en tröst i sömnlösheten
en tröst i hopplösheten

när solen stiger
och fåglarna ger röst
åt den flyende natten

är jag ändå lycklig
jag är tacksam
att jag klarade ännu en natt
ännu en natt utan dig






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-30 11:22



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En fin dikt när livet
Känns mörkt och tungt bära
dagen .
Då visar ett starkt hopp mellan
raderna att ljuset kommer tillbaka.

2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP